КАРИЕРИ

Щастливи ли сте от настоящата си работа?!

Вярвате ли в търговските си качества?

Имате ли амбиция да постигнете повече?

Искате ли да развиете дългосрочна, престижна и високодоходна кариера?

careers-1.jpg (40 KB)

Ако сте отговорили три пъти с „Да“, то следващите редове са за Вас.

Пазарът на недвижими имоти в България е в краен стадий на организираност и урегулирване. Независимо, че свободния имотен пазар в страната скоро ще навърши тридесет години, то пейзажът в него е силно динамичен, което създава отлични условия и предпоставки за  кариерно развитие до най-високи нива.

Компания Евро Хоум България бързо се наложи  като лидер в сферата на недвижимите имоти и собственост за Североизточна България, защото ние заложихме на екипа. Горди сме от ядрото, което създадохме и се стремим максимално да подпомагаме личностното и професионално развитие на всеки, станал част от  нашия екип. Считаме, че зад стриктното спазване на основните принципи, които сме заложили в нашето мото се крие ключът към успеха ни:  „Заедно ще постигнем повече!“.

careers-2.jpg (35 KB)

Кариерата в сферата на недвижимите имоти и собственост ни дава възможност да се срещаме с широк кръг от хора, местни и чуждестранни лица, изисквайки извършването на множество различни задачи и отговорности. В края на крайщата ние трябва да бъдем много етични, защото зад всеки един от клиентите ни се крие потребност, която променя целия мироглед – личния  и социален живот не само на самата личност , а на цели семейства, общности и компании. Ние често срещаме и сме разбрали, че сме професионално ангажирани с дейност, в която клиентите вземат едни от най-важните решения в живота си.

Затова нашите служители се обучават непрекъснато. Като компания, ангажирана с професионално развитие, нашето време е отдадено за надграждане на добре подготвен екип- - от добрите практики за това как да получим най-доброто на своите отворени къщи, за маркетингови  кампании в национален и международен план, за водене на преговори, както и максимална защита интересите на клиентите ни.

В тази връзка желаещите да изградят кариера в сектора на недвижими имоти и собственост е необходимо да са широкоскроени хора с разностранни интереси и  засилено чувство за коректност и отговорност. Кариерата на успешния консултант в сегмента ще бъде много удолетворяваща за хора, които могат да вземат важни решения и са готови да вложат усилия, за да се надграждат. Развитието на уменията, небходими да бъдем способни и успешни изискват голяма всеотдаеност и трупане на професионален опит, които заедно ще развием и надградим.

careers-3.jpg (49 KB)

Въпреки че професията ни дава право да изживеем вълнуващи положителни събития и емоции и да получаваме доходи над средното за страната, то не трябва да пропускаме, че дейността изисква и много силна мотивация, всеотдаиност, но най-вече желание за постигане на успехи и гоненете им докрай. Това е единствения, но сигурен път за изграждане на дълготрайна  престижна и доходна професия.

А да се качите на „влакчето на ужасите“- да, точно така! Моля, всички пътници да заемат местата си! Потеглямееееее....по най-ужасния път!- към, ВЪРХА!

Уважаеми бъдещи колеги, щом четете това изречение, означава че притежавате четири  основни качества, които ние търсим във всеки наш нов член в екипа, а именно:

1.Чувство за хумор;

2.Жажда за успехи;

3.Страст към предизвикателства;

  1. Желание да изкарвате много пари!

И запомнете: „Нищо лично, това е само бизнес!“

Поради невъзможност за обслужване на целия  ни клиентски поток, ние търсим местни и чуждестранни амбициозни личности, който да станат част от нашият екип, а именно:

- специалист „консултант недвижими имоти“ с минимум две годишен опит в сектора;

-консултант отдел продажби и консултант отдел наеми за град Варна- за личности, стартиращи своето кариерно развитие;

-консултант отдел продажби за град  Долни чифлик

Желаещите да кандидатстват е необходимо да изпратят АВТОБИОГРАФИЯ и МОТИВАЦИОННО ПИСМО на office@eurohome.bg или да се свържат с наш представител за повече информация на 052 58 90 58 (0890 58 90 58)

Предоставените от Вас данни са лични и всички кандидатури ще бъдат разглеждани строго конфиденциално.

С избраните кандидати ще бъдат насрочени срещи.

careers-4.jpg (60 KB)

 

 

Оставаме верни на нашето мото: Заедно можем повече!

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook