ЗАЩО НИЕ

Компания Евро Хоум България (европейски дом в България) бързо се наложи като лидер на пазара на недвижими имоти и собственост не само в град Варна, но и в цяла Североизточна България като коректен партньор. Стремим се да предлагаме на нашите клиенти пълен пакет услуги в това направление – продажби, наеми, ипотеки, застраховки, за да задоволим всички техни потребности. Ние вярваме, че достъпът до най-добрата и най-навременна информация може категорично да подпомогне нашите решения. В днешно време потребителите имат нужда от доверен източник, който може да разделя сигнала от шума и да им помогне да се движат в сложния процес, в който се е превърнал бизнесът с недвижими имоти. С нашите обширни познания във всеки аспект на сегмента, подхранени от научните изследвания и прозрения на потребителите, ние сме източник за информация и образование.

why-us-1.jpg (37 KB)

Евро Хоум България е запазена марка на българския пазар в сферата на всякакви видове търговски сделки с недвижими имоти, както и действия по строително монтажни работи с регистров номер на марката 95436 от 29.11.2016 година от Патентно ведомство на Р.България.

Актуалността ни на пазара, оповаваща се на младия, но професионално подготвен и силно амбициозен екип, както и отличните познания на модерните технологии ни дава възможността ежедневно да бъдем активни учасници в сектора.  Със силно чувство за коректност и честност успяхме да се заобградим с  достойни контрагенти, с които заедно пред всеки един наш клиент доказваме, че държим преди всичко на престижното си име и лицата зад него. Нашата основна насоченост е изцяло в полза на клиентите ни.

През годините ние натрупахме опит, не само като професионалисти, виждали хиляди спални, мази или санитарни възли, надценени имоти, некоректни клиенти, „улични брокери“ и т.н., но разбрахме най-важното, което се крие зад всичко това- човешки нужди и съдби. Защото вече сме разбрали най-важното: работим с хора, а не с имоти.

why-us-2.jpg (19 KB)

Да приемем, че Вие  ни се доверите, ние ще:

- се съобразим с Вашите най-малки изисквания и потребости;

- отделим съботния си следобед или делничната вечер за Вас;

- създадем желаните от Вас условия, за постигане на максимални резултати;

- организираме реализирането на Вашите мечти!

Оставаме верни на нашето мото: Заедно можем повече!

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook