ЗА ПРОДАВАЧА

Нашият опит, коректност и доказаност на марката ни поставя в перфектна позиция за постигане на най-добрата цена за Вашия имот.

Постигаме средно на 97% от цената на имота, за всеки имот, който ние продаваме.

Нашите консултанти посещават множество имоти ежедневно, така че имаме по-задълбочено разбиране на пазарните стойности и способите за постигне на най-добрата цена. Използването на модерната технология ни дава допълнителна представа за цените и проучване на пазара.

for-the-sellers-1.jpg (28 KB)

Десетки нови купувачи се регистрират при нас всеки месец - това ни дава реална представа за това, което хората търсят и са готови да платят. Нашите консултанти не стоят пасивни на пазара в очакване на купувачите да ни открият. Чрез нашата ИТ система, успяваме да открием и предложим точния имот на точния клиент. Консултантите ни са системно обучавани в умения, необходими да защитят максимално интересите на клиентите дори и при най-сложните сделки до самият им край. Отличната подготовка, силната отдаденост в полза на клиента и структурираното наставничество правят служителите на компанията ни най-добре подготвените в индустрията.

Стремим се да осигурим възможно най-доброто обслужване на нашите клиенти, като това ни помага да изградим дългосрочни взаимоотношения с тях.

Евро Хоум България е запазена марка на българския пазар в сферата на всякакви видове търговски сделки с недвижими имоти и собственост, както и действия по строително монтажни работи с регистров номер на марката 95436 от 29.11.2016 година от Патентно ведомство на Р.България.

for-the-sellers-2.jpg (32 KB)

Как да си продам имота?

Препоръчваме Ви първо да се свържете с наш представител, за да получите безплатна консултация относно процеса при сключването на най-добрата сделка за Вас. Това може да стане чрез нашата онлайн форма за безплатно публикуване на обяви за имоти, както и чрез лично посещение в някой от офисите ни, телефонно обаждане, е-мейл или чрез социалните мрежи.  Независимо от начина, по който ще се свържете с нас, ние ще се запознаем лично с Вас и имотът ви. С дългогодишен опит и ежедневната актуалост на пазара, ние ще направим задълбочен анализ и ще позиционираме имота Ви на пазара, като се стремим да го поставим при максимално добри условия. Консултантите ще изготвят анализ на пазара и сходните актуални предложения, като така ще можем заедно да излезем с единно мнение по пазарната стойност на Вашият имот. Препоръчваме Ви да ни предоставите правото да реализираме имота Ви бързо и лесно, при най-добрата постижима цена. Доверявайки ни се, като доказан лидер на пазара на недвижими имоти в Североизточна България и ни дадете ексклузивни права за продажба, ние ще оформим нашите права и задълженията ни в писмено споразумение и така ще си засвидетелстваме взаимно сериозните си намерения. Убедени сме, че още не знаете, че на Вас се пада честта да изисквате, а ние да изпълняваме.  Доверете се на професионализма и доказано добрите практики! Сключвайки договор за ексклузивни права, вие автоматично изключвате възможността да попаднете на Нелоялни, Непрофесионални или Недобросъвестни лица, за които осъществяването на сделката би било на преден план, отколкото защитата на Вашите интереси.  Статистиката показва, че 95% от ексклузивните ни предложения се продават за много по- кратък период от време и на много по- добра цена.

for-the-sellers-3.jpg (31 KB)

Кога ще трябва да бъда „на линия“, за да покажа най-добрите си търговски умения на купувачите?

Считате ли, че първият клиент ще заплати желаната от Вас цена? А третият? А десетия?

Голяма част от желаещите да продадат имота си не очакват, че ще трябва да отделят голямо количество време, средства и много нерви, докато намерят точния клиент, който е готов да заплати желаната от тях цена. Ние вече знаем това и сме се въоръжили с всички необходими знания и технически средства, за да позиционираме предложението Ви в множество местни и национални ежедневници, български и международни уебсайтове и социални мрежи. Разбира се, че всички разходи по реклама и огледи са за наша сметка. От Вас искаме единствено малко търпение и подкрепа, а от нас действията и средствата.

След като вече сме огледали лично имота ви, ние ще изградим една ясна и обща представа за максималната цена, която можем да постигнем към дадения момент, като се съобразим и с другите Ваши изисквания.  С дадените ни права, Вие ще имате възможност да ни предоставите ключ или достъп до Вашия имот, като така ще Ви спестим много време и средства - точно това е начинът, по който в Западна Европа правят бизнес вече над едно столетие.  Ние ще планираме и организираме всички огледи и срещи с потенциалните купувачи, за да се запознаем с техните потребности, защото така ще изведем по-ясно и бързо точния клиент за имота ви.  В случай, че нашият консултант не разполага с ключ или предоствен достъп до имота Ви, ние ще организираме огледите, като се съобразим с Вашите лични и професионални ангажименти. За всеки направен оглед с потенциалните купувачи се подписва договор за оглед, с който можем по всяко време да Ви удостоверим и докажем, кой и кога се е запознал с предложението и е посетил имота Ви.

Как ще го направим? - с опит, знания, солидни финансови средства,  дългогодишни партньорства и непрекъснато разположение за срещи и огледи от наша страна.

for-the-sellers-4.jpg (29 KB)

Какво да направя, когато имам клиент с предложение за покупка?

Дойде и времето, в което имаме съгласие от потенциален купувач да бъде нов собственик на Вашия имот. Нашите юристи ще подготвят предварителен договор, който естествено ще бъде съгласуван с Вашите изисквания. Същевременно ние ще водим преговорите с купувача и ще направим всичко необходимо, за да постигнем максимално най-добрата цена за вас, както и спазването на другите Ваши изисквания по сделката. При желание от Ваша страна, можете да упълномощите наш представител, който да набави всички необходими документи за сделката от Ваше име. Юристите ни ще направят всички необходими проверки, за да сме сигурни, че ще направим успешна продажба. Всъщност Вие ще изисквате, а ние ще изпълним! - нали така се договорихме в началото! На вас Ви остава да се явите лично или чрез упълномощен представител при подписването на окончателен договор в нотариална форма пред нотариус. А защо не и ние да се явим от Ваше име, като предварително сте ни упълномощили за това и изрично сте посочили, че сумата ще ви бъде преведена по банков път в посочена от Вас сметка. Звучи несигурно за Вас? - десетки клиенти ни се довериха и останаха доволни.

for-the-sellers-5.jpg (41 KB)

Как ще си получа парите и кога ще предам имота?

След като бъде подписан окончателен договор във формата на нотариален акт пред нотариус, ние ще ви съдействаме да получите цялата договорена продажна цена на имота. Това за нас е приоритет, като ще бъдем на всяка крачка до Вас, за да сте спокойни и уверени в истиността и коректността ни по взаимните ни обещания, за които се договорихме в началото. Ние ежедневно следим за промени в юридическо или физическо естество на пазара на недвижими имоти в България и ще ви предложим най-добрите практики, за да защитим максимално Вашите интереси. След като получите цялата договорена продажна цена, ние ще подготвим приемо-предавателен протокол за предаването на владението на имота на купувача, за да можете да продължите да следвате целите и мечтите си!

Да, точно така, ние ще създадем перфектните  условия, вие да следвате мечтите си, а ние да ги осъществим по бърз и безпрепятствен начин за Вас. За нас, сключването на Вашата успешна сделка е приоритет, защото ще очакваме да ни препоръчате на Ваши близки, познати и колеги.

Доверете се на професионализма!

thumbs-up.jpg (19 KB)

 

Оставаме верни на нашето мото: Заедно можем повече!

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook