Описание на обекта
Оферта: 8241

Агенция за недвижими имоти "Евро хоум България" предлага на Вашето внимание парцел за жилищно строителство, находящ се в чертите на гр. София. Имотът е с площ 2300 кв.м., с лице на асфалт 24 м. Има възможност за постояване на сграда с РЗП 2000 кв.м.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно ще постигнем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: област София
Район: гр. София
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Парцел
Площ: 2 300 кв.м
Цена: по договаряне
Регулация
Ток
Вода
Лице на асфалт
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook