Продава Промишлен парцел

699 999 €
VIP
prodava-promishlen-parcel-oblast-dobrich-gr-tervel-9991-2.jpg prodava-promishlen-parcel-oblast-dobrich-gr-tervel-9991-3.jpg prodava-promishlen-parcel-oblast-dobrich-gr-tervel-9991-4.jpg
Описание на обекта
Оферта: 9991

Компания, специализирана в продажбата на търговски и индустриални недвижими имоти предлага на вниманието Ви имот с впечатляващи характеристики на невероятно добра цена. Военно-машинен завод, състоящ се от композиция от основни и съпътстващи сгради с общо РЗП от 19 300 кв.м.и е застроена през периода 1982-1984г., а именно: складово-производствено помещение с на едно ниво със застроена площ от 15 500 кв.м., ведно със съпътстващи сгради с обща застроена площ от 3800 кв.м. Композицията от сгради и съоръжения е разположена в автономен парцел от 65 000 кв.м. с трайно предназначение 'промишленост' и съпътстващи ги 50 декара земеделска земя. Двата поземлени имота са оградени с метална ограда с стоманобетонен фундамент. Комуникациите в парцелът са впечатляващи: собствена подстанция с огромен потенциал на мощност, собствен водоизточник, застроен във държавен горски фонд (подробно описан в документ за собственост), централен водоизточник и централна канализация, както и изградена пътна инфраструктура в парцела.  Имотът е отличен за всякакъв вид складово-производствена дейност,и заради стратегическата си локация в Североизточна България, и заради лицето на главен път. Близостта на имота до населено място създава предпоставки за евтина работна ръка, лесен транспорт и добра логистика.

 

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно ще постигнем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: област Добрич
Район: гр. Тервел
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Промишлен парцел
Конструкция: Пълзящ кофраж
Площ: 115 000 кв.м
Цена: 699 999 €
Брой етажи: 1
Общо застрояване (кинт): 19300
Височина до покрив: 10 м
Разстояние до море: 60 км
Регулация
Подробен устройствен план
Разрешително за ползване (акт 16)
Ток
Вода
Канализация
Лице на асфалт
Панорама
Необзаведен
Локално парно
Допълнителни постройки
Кладенец
Гараж
Свободен паркинг
Възможност за лизинг
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook