Продава Земеделска земя

39 999 €
Описание на обекта
Оферта: 18485

Евро Хоум България продава имот, находящ се в силно-развита индустриална зона на София (община Елин Пелин). Теренът се намира на метри от главен път между гр.Елин Пелин и с.Гара Елин Пелин, където има много висок автопоток. В района са изградени многобройни скадови и складово-производствени бази. Парцела е равен, с правилна форма и е подходящ са всякакви видове промишлена дейност. Отлични параметри на застрояване при смяна на предназначение. Продажната му цена е под пазарната за района.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно можем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: област София
Район: гр. Елин Пелин
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Земеделска земя
Площ: 2 200 кв.м
Цена: 39 999 €
Летище: 14 км
Разстрояние до асфалт: 40 м
Канализация
Лице на асфалт
Панорама
Възможност за лизинг
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook